CISO background

Trenutno otvoreno radno mjesto:

Agent u kontakt centru (m/ž)


Zainteresirani za posao u Trilixu?

Pošaljite otvorenu molbu

Prijavite se za obavljanje stručne prakse

Trilix kontinuirano širi poslovanje te povećava broj zaposlenih. Kao informatička tvrtka, najčešće tražimo informatičare s različitih učilišta (Fakultet organizacije i informatike, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Tehničko veleučilište), bilo s iskustvom ili bez. Zapošljavamo i kandidate drugačijeg profila za rad u Odjelu konzaltinga, Odjelu podrške korisnicima, Odjelu poslovne analize i u prodaji. Trenutno u Trilixu radi više od 20 zaposlenih. Radno vrijeme nam je fleksibilno, na poslu imamo osiguranu kavu i svježe voće, a najvažnije od svega – prijateljsku, opuštenu radnu atmosferu!

Studentima s različitih učilišta omogućujemo da kod nas obave stručnu praksu, koju plaćamo, a neke od studenata smo nakon uspješno obavljene prakse i zaposlili te sada rade kod nas. Osim studenata koji nam dolaze na stručnu praksu, kod nas konstantno radi i nekoliko studenata, koji nam pomažu oko obavljanja poslova u našem Odjelu podrške korisnicima.

 • ODJEL RAZVOJA
 • ODJEL KONZALTINGA
 • KONTAKT CENTAR
 • ODJEL RAZVOJA POSLOVANJA
 • ODJEL PRODAJE
 • VODITELJ/ICA UREDA

U našem odjelu razvoja ima 3 projektna tima:

 1. Backend development team
 2. Frontend development team
 3. Mobile development team

Projektanti su zaduženi za razvoj aplikativnih rješenja i sustava te rade na projektima i u domeni održavanja. Iskusniji samostalno rade procjenu angažmana te implementaciju sustava, a projektantima s manje iskustva u tome pomažu voditelj te stariji kolege. U sklopu svojih dužnosti svi drže prezentacije i edukacije klijenata i internih korisnika.

Ključne tehnologije koje koriste su:

 • Java
 • Spring Framework
 • Spring Web Services
 • SQL Server.
 • Projektanti često odlaze na različite konferencije, radionice i edukacije, a potiče ih se i na učenje i korištenje novih tehnologija

Trenutno otvorena radna mjesta za Odjel razvoja:

Želite unaprijediti svoje znanje i vještine radeći na različitim projektima? Važno vam je konstantno učenje i usavršavanje? Uživate u radu s ljudima?

Postanite član Trilix tima kao:

Java software developer (m/ž)

Posao uključuje rad na razvoju i proširenju postojećih rješenja te razvoj novih aplikacija i servisa u skladu sa razvojem poslovanja. Kao developer unutar firme sudjeluješ u svim fazama razvoja projekta kroz prijedloge i otvorenu suradnju sa ostalim odjelima.

Postojeći projekti uključuju sustave u trgovačkoj i turističkoj industriji koji su uglavnom orijentirani poslovnom okruženju. To znači da će većina posla biti u razvoju REST web servisa i klijenata te zatvorenih web aplikacija, te obzirom na prirodu naših proizvoda mnogo integracija na vanjske servise, sustave i pružatelje usluga. Za web aplikacije koje se rade dobiva se gotovi dizajn ili cijeli frontend, tako da nije potrebno napredno znanje HTML, CSS i JavaScript-a/TypeScript-a već osnovno poznavanje radi dorade na dobivenim rješenjima koje implementiramo u web aplikacije. Afinitet prema samostalnom razvijanju frontend dijela aplikacija je dobrodošao, ali nije nužan. Pri razvoju novih projekata preferiramo koristiti novije verzije Jave i Springa, te smo otvoreni za prijedloge uključivanja i izrade prototipa novih korisnih tehnologija, alata i procesa.

Pri razvoju sustava koristimo MSSQL bazu podataka te je potrebno osnovno poznavanje SQL okruženja s obzirom da nam većina aktualnih projekata sadrži dosta SQL logike.

Tokom razvoja koristimo agilan pristup radu, okvir koji primjenjujemo pri razvoju većih projekata u timu je SCRUM, dok za manje feature koji se ne rade u većem timu koristimo Kanban

Za upravljanje razvojem i poslovanjem koristimo set Atlassianovih alata (Bitbucket, Jira, Confluence …), razvojno okruženje za Javu je intelliJ, a za bazu podataka MSSQL alati + SQL Prompt.

Pozicije: Mid, Senior

Mjesto rada: Ulica grada Vukovara 269f Green Gold, V1, 2. kat, 10000, Zagreb

Uvjeti:

- min 2 godine radnog iskustva

- iskustvo u radu sa Javom, prednost je iskustvo sa Spring Frameworkom

- poznavanje osnova web tehnologija (HTML, CSS, Javascript) te REST i SOAP servisa

- iskustvo u radu sa SQL bazama podataka, prednost je rad u MSSQL okruženju

- poznavanje osnova u radu sa git-om

- proaktivnost u radu te spremnost na timski i samostalni rad te suradnju s ostalim odjelima

Obrazovanje iz područja Informacijskih tehnologija, Prirodoslovnih ili Tehničkih znanosti.

Što nudimo?

- ugovor na neodređeno

- stimulativna primanja u skladu s vašim doprinosom i tržišnim uvjetima

- mogućnost rada u uredu i remote (uz periodičke dolaske u firmu).

- radno mjesto opremljeno ergonomskim stolicama, dva monitora i dockom za laptop. U vrijeme nabavke novih laptopa slobodni ste odabrati željeni laptop

- redovite interne dev meetupe evente

- mogućnost odlaska na konferencije i edukacije. Ako imate želju predavati na konferencijama nudimo izdvojeno vrijeme za pripremu.

- izdvojeno vrijeme za edukacije i certifikacije po izboru

- redoviti 1on1 feedback sastanci

- besplatno voće, topli i hladni napitci i slične stvari

- subvencionirano članstvo u sportskom društvu (Multisport) za tebe i partnere

- team-building i zajedničke proslave

Radno vrijeme

- pon - pet, klizno radno vrijeme u vidu dolaska na radno mjesto između 07:00 i 10:00. Radi osobnih potreba može se i povremeno dogovoriti rad u drugo vrijeme, glavno da se odradi dogovoreni posao. U suštini nismo strogi oko toga, cilj nam je osigurati dobar work life balance za sve članove firme, a svjesni smo činjenice da svako ima različite preferencije i potrebe.

Ukoliko smo te zainteresirali, pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo na email: posao@trilix.eu.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

ISO 9001:2015 HR11/0474 (kliknite za više)

ISO/IEC 27001:2013 HU11/5711 (kliknite za više)


Member of HUJAK www.hujak.hr (kliknite za više)