Podrška

Podrška korisnicima koja kao središnji dio sudjeluje u svim poslovnim procesima pripreme, razvoja, testiranja i operativnog rada, što nam osigurava kvalitetan nadzor i jamči dostupnost naših sustava i servisa u svakom trenutku (24×7) svaki dan u godini.
247support

 

 

Trilix je certificiran prema međunarodnim standardima za upravljanje kvalitetom i informacijskom sigurnosti (ISO 9001:2008 i ISO 27001:2005) tako da su svi poslovni procesi usklađeni s normama čime dokazujemo da upravljanje korisničkim informacijama i načinom rješavanja sve aktivnosti obavljamo prema najvišim standardima.
U svom radu koristimo tehnološki napredne alate koji našim agentima i inženjerima omogućuju da svojim radom performanse korisničke podrške podignu na najviši stupanj, čime klijentu ili pozivatelju daju potrebnu informaciju i pomoć. Prema svim standardima usklađene su i eskalacijske procedure u postupku rješavanja neizbježnih problema.
U redovitim izvještajima s pregledom svih aktivnosti kao što su pojedinosti prijava, broj obrađenih incidenata i broj odrađenih poziva, klijent kontinuirano ima uvid u rad podrške. Time se osigurava kontrolni mehanizam i usavršavanje postupaka i radnih uputa čime jamčimo kvalitetu jer korisnici dobivaju točne i najnovije informacije.
Trilix usluge korisničke potpore pruža u dva segmenta:

 

Tehnička podrška

upravljanje infrastrukturom
dostupnost 24/7 svaki dan u godini
operativna dostupnost 6-22
prva i druga linija podrške tehničke podrške
usluga Incident Managment sustava
nadzorni centar

Kontakt centar

opće informacije
dostupnost 24/7 svaki dan u godini
operativna dostupnost 0-24
usluga automatskog govornog automat IVR
usluga Incident Managment sustava
usluga Trilix agenata
izrada i prilagodba operativnih procedura

 

E-mail: support@trilix.eu
Tel: +385 1 884 8077

Kontaktirajte nas!

  Vaše ime i prezime (obavezno)

  E-mail adresa: (obavezno)

  Predmet:

  Poruka:

  Uvjeti korištenja

  Podatke koje unesete u ovoj formi, Trilix d.o.o. će koristiti u svrhu kontaktiranja i pružanja zatraženih informacija. Trilix nikada i u ni u kojim uvjetima neće tražiti da u formi unosite podatke s Vaših kartica (web plaćanje) ili zaporke. Vaše podatke (ime, prezime i mail adresa) možemo dijeliti s drugim tvrtkama unutar Span grupe, kojoj sami pripadamo, jedino s ciljem pružanja što točnije informacije, te ih u druge svrhe nećemo koristiti. Nakon pružanja zatraženih informacija, unesene podatke brišemo.
  Za više detalja o načinima i rokovima čuvanja podataka pročitajte našu Politiku zaštite osobnih podataka.
  Za eventualna pitanja u svezi obrade podataka uvijek možete kontaktirati osobni.podaci@trilix.eu.