Konzalting

U današnje vrijeme, tvrtkama za ostvarenje ciljeva postavljenih kroz poslovnu strategiju potrebna je kvalitetna, pouzdana i sigurna tehnološka organizacija. Poslovni zahtjevi i IT neraskidivo su povezani pa se sigurnost informacijskog sustava više ne može promatrati kao pratnja poslovnim zahtjevima već kao bitan čimbenik. Kako bi tvrtke osigurale odgovarajuće i sigurno tehnološko okruženje koje je sposobno podržati poslovne procese u svrhu povećanja vrijednosti, potreban im je pouzdan savjetnik. Trilix uz relevantan uvid trenutnog stanja informacijskog sustava pruža i donosi kombinaciju strateške vizije, dokazane stručnosti i praktično iskustvo.
Naš tim specijalista posjeduje iskustvo na brojnim projektima u različitim industrijskim granama i tehnologijama. Spremni smo i sposobni našim znanjem i iskustvom pomoći pri dizajnu i implementaciji naprednih rješenja za IT upravljanje, ostvarenju željene razine sigurnosti informacijskih sustava i upravljanja podacima kao i razvitku aplikacija i usklađivanju s međunarodnim standardima, zakonskim i regulatornim zahtjevima.
Surađujući s nama, osigurat ćete da vaša IT organizacija iz dana u dan na odgovarajući način pruža podršku poslovnim operacijama. Uz našu pomoć riješit ćete pitanja informacijske sigurnosti i zaštite osobnih podataka, implementacije naprednog i prilagođenog upravljanja aplikativnim rješenjima te upravljanja podacima. Na taj ćete način riješiti probleme i ostvariti dodanu vrijednost vašem poslovanju.
Kako bismo svojim klijentima pomogli u boljem iskorištavanju tehnologije i informacijskih sustava koji su podrška ključnim i kritičnim poslovnim procesima, Trilix pruža usluge IT konzaltinga u trima glavnim poljima.

Strategija, Operacije i Tehnologija

Strategija i arhitektura informacijskih sustava
Usklađivanje sa zakonskim i regulatornim zahtjevima
Implementacija međunarodnih standarda
Upravljanje rizicima (ERM)
Upravljanje kontinuitetom poslovanja (BCM)
IT rukovođenje i upravljanje rizicima
Upravljanje IT operacijama
Upravljanje projektima

Sigurnost

Uspostava sustava upravljanja informacijskom sigurnosti
Upravljanje pristupom i identitetom
Upravljanje incidentima
Sigurnost podataka i zaštita privatnosti
Testiranje ranjivosti sustava i penetracijski testovi

Aplikativna rješenja

Business Intelligence
Risk alati
LMS