Business people shaking hands

Misija i vizija Trilixa

Trilix fleksibilno i brzo isporučuje svojim Klijentima rješenja prilagođena njihovim potrebama, koja kvalitetom i inovativnošću nadilaze njihova očekivanja. Misiju i viziju realizira kroz 3 elementa:

Organizacija

Kako bi osigurao najbolju i najefikasniju podršku poslovnim aktivnostima, Trilix je organiziran u četiri odjela koji su središta kompetencija grupa poslovnih procesa:

Razvoj – Kroz akvizicije IT tehnologija i visokih tehnoloških kompetencija osigurava unaprjeđenja Trilixovih sustava i visoku razine ekspertne podrške

Konzalting – Pruža izvedbu projekata klijentima u različitim industrijama kroz implementaciju međunarodnih normi i najboljih praksi

Podrška korisnicima – Središnje komunikacijsko sučelje Trilixa prema našim klijentima, okolini i internim procesima unutar tvrtke.

Razvoja poslovanja – Početna točka za sve Trilix projekte sa zadatkom razumijevanja poslovne okoline klijente te njegovih potreba.

Vrijednosti

Trilix gradimo i usmjeravamo kako bi prije svega bio mjesto gdje ljudi rado i s veseljem dolaze raditi, gdje imaju mogućnost otvoreno komunicirati o svemu i gdje imaju priliku ostvariti svoje zamisli bez straha od pogreške.

Vrijednosti do kojih nam je stalo i koje živimo postupno gradimo konsenzusom svih zaposlenih.

Timski duh Trilixa gradimo svakodnevno zajedničkim radom i druženjem. U sklopu i izvan poslovnog okruženja dogovaramo i odlučujemo o vrijednostima do kojih nam je stalo.

 

Vrijednosti koje smo dosad prepoznali i koje njegujemo u Trilixu su:

1. Najviša profesionalna i etička načela suvremenoga poslovanja.

2. Obiteljske vrijednosti

3. Otvorena komunikacija

4. Osobna odgovornost

5. Društvena odgovornost

6. Partnerstvo

7. Kompetentnost

8. Korektnost

Da bismo ostvarili zadane poslovne ciljeve i rezultate u sklopu radne sredine, potičemo natjecateljski duh, ne zanemarujući međuljudske odnose, međusobno povjerenje i poštovanje. Rezultat tih nastojanja, a na što smo izrazito ponosni, jest priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih i srednjih poduzeća za 2011. godinu kroz istraživanje koje je provela organizacija Moj posao.

Jedan od oblika zajedničkog druženja izvan poslovnog okruženja koji provodimo u Trilixu jest i odlazak na teambuilding jedanput godišnje. Pokušavamo izabrati aktivnost koja odgovara svim djelatnicima kako bi se osjećali ugodno te kako bismo svi uživali u aktivnosti koju volimo ili koju bismo željeli iskusiti. U konačnici, zajedničkim ručkom pričamo o tvrtki, našim viđenjima razvitka i ciljeva te željama koje imamo kako bi nam rad u Trilixu postao izazovniji i u skladu s našim očekivanjima. Tijekom posljednjih godina bili smo na raftingu, kartingu i paintballu, planinarili smo i biciklirali…

Kvaliteta poslovanja

Kontinuirano unaprjeđenje tvrtke, poslovnih procesa i nas samih jedna je od ključnih odrednica Trilixa. U tom procesu Trilix je certificiran prema:

Normi ISO/IEC 27001:2013 za opseg “Konzultantske usluge, razvoj, implementacija, održavanje i pružanje usluga Trilix sustava distribucije digitalnih dobara i sustava za edukaciju putem Interneta”;

Normi ISO/IEC 9001:2015 za opseg “Konzultantske usluge, razvoj, implementacija, održavanje i pružanje usluga Trilix sustava distribucije digitalnih dobara i sustava za edukaciju putem Interneta”;

Trilixu je Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost Republike Hrvatske (UVNS) dodijelio i certifikat poslovne sigurnosti za razinu “Tajno”, čime je Trilix ispunio sve uvjete za sudjelovanje u projektima koji nose stupanj tajnosti. Dodijeljeni certifikat uključuje i ispunjavanje uvjeta za sudjelovanje na NATO-vim klasificiranim natječajima razine tajnosti “Tajno”. Izabrani zaposlenici Trilixa su također prošli postupak sigurnosne provjere, čime su i oni, kao fizičke osobe, ispunili sve predviđene uvjete za pristup informacijama Republike Hrvatske, EU-a i NATO-a koje nose oznaku tajnosti “Tajno”. Certifikati su valjani do travnja 2017. godine.