Mobilno plaćanje

Aktivno smo uključeni u izradu inovativnih proizvoda naših klijenata na produčju alternativnih metoda mobilnog plaćanja, koristeći dugogodišnje iskustvo u procesiranju elektronske robe i kartičnih transakcija.

mplati – SMS plaćanje proizvoda i usluga

Trilix je pružatelj usluge SMS plaćanja na hrvatskom tržištu pod nazivom mPlati. Našim partnerima nudimo mogućnost prihvata SMS plaćanja za prodaju proizvoda i usluga za sve A1 i HT mobilne korisnike. Više o usluzi mPlati i kako postati naš partner potražite na adresi www.mPlati.hr

Nexbike – SMS nadoplata računa

Trilix je izvođač rješenja SMS nadoplate korisničkog računa za sustav javnih gradskih bicikla Nexbike za A1 i HT korisnike.

EasyPass – NFC plaćanje u restoranima i kafićima za zaposlenike A1

EasyPass je cjelovito rješenje za velike poslovne korisnike koji svojim zaposlenicima žele ponuditi NFC pristup poslovnim prostorima i mobilno plaćanje u prostorijama ili neposrednoj blizini tvrtke. Naše rješenje omogućava plaćanje u kantinama ili restoranima uz korištenje mobilnog telefona i NFC tehnologije.

Vendix – mobilno plaćanje na samoposlužnim uređajima

Za potrebe svojih klijenata Trilix je razvio rješenje za prihvat mobilnog plaćanja na samoposlužnim uređajima. Naše rješenje moguće je instalirati na većinu samoposlužnih aparata i vašim kupcima omogućiti SMS I NFC plaćanje.