Trilix DSDS

Trilix DSDS je sustav namijenjen pružateljima usluga i njihovim distributerima kao cjelovito rješenje za digitalnu transformaciju postojeće prodajne mreže i organizaciju distribucije digitalnih dobara. Ako prodajete bonove, vrijednosne vouchere, ulaznice za različite događaje, transportne i parkirališne karte, igre na sreću ili kupone s kojima korisnik može ostvariti pogodnost na prodajnom mjestu, digitalna transformacija prodajne mreže i naš sustav su rješenje za vas. Naš sustav vam omogućava otvoreniji, sigurniji, brži i jeftiniji način upravljanja prodajom za sve vrste prodajnih mjesta koje ćete uključiti u prodajne aktivnosti (maloprodaja, veleprodaja, terenska prodaja, teleprodaja, online prodaja itd).

FLEKSIBILNOST, MODULARNOST i INTEGRABILNOST glavne su značajke naših rješenja

Svjesni smo izazova implementacije sustava u dinamičnim okruženjima ili prilagodbe koje su potrebne za integraciju na vaša postojeća rješenja, no u tome vidimo izrazitu prednost Trilix DSDS dizajna.. Naš se sustav sastoji od 4 modula/cjeline. Odabir modula i način prilagodba ovisi o vašim potrebama i dogovoru.

voms

Voucher management sustav je modul za kreiranje/proizvodnju elektronskih roba. U VOMSu definiramo sve podatke koje vaš proizvod mora sadržavati i minimalnu razinu sigurnosne zaštite (enkripcije).Pametni VOMS algoritmi pobrinut će se za unikatnost i zaštitu vašeg proizvoda, a kapacitet i dinamika proizvodnje ovisi o dogovoru.

digitalno skladište

Skladištenje elektronske robe potrebno je ako se vaši proizvodi kreiraju prije prodajnih aktivnosti. Modul digitalnog skladišta ponudit će vam kontrolu nad stanjem kreiranih proizvoda, mogućnost upravljanja minimalnim količinama i prodajnim limitima te upravljanje popunjenosti prodajnih mjesta prije i tijekom prodajnih aktivnosti.

distribucija

U Hrvatskoj je naš proizvod prepoznat kao najbolje rješenje za isporuku elektronske robe do prodajnog mjesta neovisno radi li se o o bankarskim EFT POS uređajima, POS uređajima za distribuciju bonova telekom operatera ili fiskalnim blagajnama. Nudimo rješenja za sve najpoznatije EFT POS terminale, API za fiskalne blagajne i WEB terminal rješenje koje trgovcima omogućuje prihvat i prodaju elektronske robe putem standardnih internetskih preglednika bez potrebe za integracijom u fiskalne blagajne ili posjedovanjem EFT POS terminala.

BI & Reporting

Prednost podaje elektroničke robe očitava se u mogućnosti uvida prodajnih rezultata i aktivnosti uz visoku kvalitetu podataka omogućenu kontrolama Trilix DSDS sustava u realnom vremenu . Uz standardne izvještaje za koordinatora prodajnih aktivnosti putem web preglednika, nudimo i mogućnost integracije izvještaja s vašim sustavima za računovodstvo.

 • ...

  ENC nadoplata

 • ...

  Asistencija


 • ENC nadoplata


 • E-bonovi


 • Asistencija


 • Paysafecard


 • Lutrijske igre


 • Rijeka City Card


 • Oyo TV