Blagajnički sustav - Cash Desk

Blagajnički sustav Cash Desk je robusno poslovno rješenje koje obuhvaća blagajnu sa cloud backofficeom i fiskalizacijom, integrirano kartično plaćanje i integrirani sustav za korisničku i prodajnu podršku. Naše rješenje nudi mogućnosti vrhunskih specijaliziranih blagajničkih rješenja u segmentu HoReCa, maloprodaje i uslužnih djelatnosti za cijenu ”standardne blagajne”.

 

Što nas čini konkurentnima? Vlastita proizvodnja programskog rješenja na vlastitoj infrastrukturi, s funkcionalnostima koji će revolucionirati način prodaje i korištenja blagajne u Hrvatskoj. Cash Desk je proizvod koji drastično smanjuje brzinu i kompleksnost najkritičnijih točaka korisničkog putovanja i iskustva te time daje dodatnu vrijednost cijelom proizvodu. 


Fleksibilnost i sofisticiranost rješenja omogućava korištenje našeg produkta od mikro do velikih tvrtki te od malih obrta, OPGova, ugostiteljskih tvrtki do velikih trgovačkih lanaca, od benzinskih crpki do svakog kioska u bilo kojem dijelu Hrvatske. Upravljanje svim prodajnim mjestima je centralizirano, intuitivno I brzo.

Blagajnički portal - CD Manager

Upravljanje i nadzor vrši se putem aplikacije smještene u "oblaku". Centralizacija svih prodajnih aktivnosti  na jednom mjestu u sigurnoj i pouzdanoj okolini pa većinu aktivnosti možete obavljati daljinskim putem, bilo kada i bilo gdje. Integracijom s Microsoft PowerBI rješenjem omogućavamo vam interaktivnost i analitičku superiornost. 

Blagajna - CD Klient

Aplikacija na uređaju u prodajnom prostoru omogućuje da blagajna funkcionira i kad nema internetske veze. Pri normalnom radu s Internet vezom, sve aktivnosti na blagajni odmah su vidljive i u oblaku.  Izdavanje računa u 3 klika, više platnih metoda, upravljanje stolovima i prostorima samo su neke od brojnih fleksibilnih funkcionalnosti našeg blagajničkog rješenja. 

Konobar - Orderman

Konobarska aplikacija Orderman omogućava brže usluživanje gosta, otklanja nesporazume pri narudžbama, automatski obavještava šank ili kuhinju o proizvodima koje trebaju pripremiti. Ovisno o opremi, u mogućnosti ste i izdati račun na licu mjesta te izvršiti naplatu raznim platnim metodama (uključujući kreditne kartice).


Naše rješenje namijenjeno je svima!

Ne vjerujete nam? 🙂

Vrijeme je da se bolje upoznate s našim rješenjem, dogovorite prezentaciju i dopustite nam da Vas razuvjerimo. 

  Vaše ime i prezime (obavezno)
  E-mail adresa: (obavezno)
  Predmet:
  Poruka:

  Uvjeti korištenja

  Podatke koje unesete u ovoj formi, Trilix d.o.o. će koristiti u svrhu kontaktiranja i pružanja zatraženih informacija.
  Vaše podatke možemo dijeliti s drugim tvrtkama unutar Span grupe, kojoj sami pripadamo, jedino s ciljem pružanja što točnije informacije, te ih u druge svrhe nećemo koristiti.
  Nakon pružanja zatraženih informacija, unesene podatke brišemo.
  Za više detalja o načinima i rokovima čuvanja podataka pročitajte našu Politiku zaštite osobnih podataka.
  Za eventualna pitanja u svezi obrade podataka uvijek možete kontaktirati osobni.podaci@trilix.eu.