Mobilna prodaja

Suvremeni način poslovanja iziskuje česte promjene i inovacije u načinu prodaje krajnjim korisnicima. Promjene organizacije ili razvoj novih mobilnih kanala prodaje prate skupe izmjene postojećih aplikacijskih rješenja i niska razina prilagodbe primjene tih rješenja na nove prodajne okolnosti.
Svjesni smo da zamjena postojećih rješenja za računovodsto i prodaju često nije moguća, a kupnja novih fleksibilnih rješenja za mobilnu prodaju i njihovo korištenje često naiđu na nepremostive izazove koriste li dio podataka iz postojećeg sustava (npr. dostupnost proizvoda, kontrola uplate, kreiranje i održavanje vaših kupaca).
Vaš postojeći sustav i rješenje za proširenje prodaje na promjenjive i fleksibilne mobilne kanale naša su specijalnost.

Fiskalna blagajna aboveCloud

logo

Prodaja dodatnih proizvoda i usluga na letovima Croatia Airlines ostvaruje se na mobilnoj fiskalnoj blagajni. Naše rješenje je integrirano s katalogom i sustavom Croatia Airlinesa, brine se o prodajnim podacima i nudi uslugu fiskalizacije za prodane proizvode.

Trilix Sustav za distribuciju i prodaju izleta 

logo

Prodaja turističkih izleta i sustava više ponuđača, kroz više kanala prodaje uz brzu izmjenjivost cijena i kapaciteta predstavlja najveći izazov za aplikacijski razvoj sustava za integraciju, distribuciju i prodaju. Naša platforma omogućava integraciju sa neograničenim brojem sustava za kreiranje ponude izleta (backoffice), svih raspoloživih kanala prodaje (prodajni predstavnici, agencije, hoteli, web, mobilne platforme itd.) i pozadinskih poslovnih i financijskih sustava.
Prodajni predstavnici mogu prodavati turističke aranžmane preko tableta ili laptopa bilo kad i bilo gdje bez potrebe za dodatnim provjerama dostupnosti aranžmana ili dodatnim uređajima i aplikacijama. Isto to mogu učiniti i samo korisnici korištenjem svojih mobitela.
Fleksibilnost dizajna našeg rješenja omogućava i web trgovinama zainteresiranima za prodaju turističkih aranžmana jednostavno priključenje u ekosustav ponuđača.