Trilix totem produkti

 

Totem isporučen za eMobi projekt u Osijeku zajedničkim snagama osmislili su Trilix i tvrtka DLD Data , a suradnja se nastavlja i dalje širenjem mogućnosti korištenjem dodatnih aplikacija na istom uređaju.

 

Multifunkcionalni uređaj ili totem i Trilix aplikacije

Na istom uređaju, odnosno totemu, mogu se koristiti i naše druge aplikacije kao što su: CDP platforma za upravljanje i distribuciju multimedijalnih sadržaja što omogućuje prikaz promotivnog materijala dok se pred uređajem ne pojavi korisnik koji potom može odabrati jednu od željenih akcija.

 

Naši klijenti tako mogu svojim korisnicima ponuditi izbor i uplatu lutrijskih igara putem našeg Pripremnog terminala ili iznajmiti bicikl putem naše eMobi aplikacije ili pak putem naše VoucherTool aplikacije kupiti bon za telefon ili nadoplatu ENC-a.

 

Za sve to ćete naravno trebati i izdati fiskalizirani račun za što se brine naš XPOS blagajnički sustav. A moguće je implementirati i kartično plaćanje. Naravno, naša perjanica među proizvodima, DSDS tiho i samozatajno kao i uvijek nalazi se u centru naših rješenja.

To naravno nije sve, a odabir opcija koje se mogu prikazati krajnjem korisniku prilagođavaju se željama i poslovnim strategijama kupca što želi postaviti na svoj totem.

 

Trilixovi proizvodi međusobno su komplementarni i svaki od njih samostalno zadovoljava tražene funkcionalnosti no korištenje više njih predstavlja dodatnu vrijednost za svakog korisnika.

 

U slijedećem videu možete vidjeti kako to može izgledati u praksi, a interesira li Vas više o opcijama i mogućnostima, slobodno nas kontaktirajte na info@trilix.eu.