trilix-eu-projekt

Naziv projekta: Istraživanje beacona u svrhu izgradnje mreže kretanja – razvoj platforme za urbanu mobilnost

Kratki opis projekta: Projekt ima za cilj razviti novi proizvod (platformu za urbanu mobilnost) kao rezultat primijenjenog istraživanja i razvoja te ju staviti na tržište. Razvoj novih proizvoda ostvarit će se istraživanjem te izradom sustava mreže kretanja koji na tržištu trenutno ne postoje, a koji će se pred sličnim proizvodima istaknuti fleksibilnošću, funkcionalnošću te ekonomičnošću. Rezultat istraživanja i razvoja koje će se u sklopu projekta provesti s partnerom, Fakultetom za elektrotehniku, računarstvo i informacijske tehnologije u Osijeku bit će novi proizvod namijenjen globalnom tržištu: platforma za urbanu mobilnost.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Opći cilj projekta je razvijati nove proizvode povećanjem ulaganja u IRI, jačanjem kapaciteta za IRI i suradnjom s institucijama za IRI. Specifični cilj projekta je novi proizvod kao rezultat IRI stavljen na tržište – izgrađena mreža kretanja pomoću beacona.

Očekivani rezultati projekta su razvijeni novi proizvodi: platforma za urbanu mobilnost i platforma za praćenje kretanja, koji će se u potpunosti komercijalizirati, ponuditi globalnom tržištu, nakon što se izvrše sva potrebne ispitivanja i testiranja te opremljen odjel za istraživanje i razvoj kod Prijavitelja.

Ukupna vrijednost projekta: 3.526.917,02 HRK

Vrijednost koji sufinancira EU: 2.241.146,27 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 01.06.18. – 01.06.20.

Kontakt osobe za više informacija: Mladen Amidžić, telefon: +385 1 6690 276, email: mladen.amidzic@trilix.eu

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima pronađite na web stranici: http://www.strukturnifondovi.hr