CISO background

Trenutno otvoreno radno mjesto:

Java backend developer (m/ž)- ​Odjel razvoja poslovanja

Android developer (m/ž) – Odjel razvoja poslovanja

​Zainteresirani za posao u Trilixu?

​Pošaljite otvorenu molbu

Prijavite se za obavljanje stručne prakse

Trilix kontinuirano širi poslovanje te povećava broj zaposlenih. Kao informatička tvrtka, najčešće tražimo informatičare s različitih učilišta (Fakultet organizacije i informatike, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Tehničko veleučilište), bilo s iskustvom ili bez. Zapošljavamo i kandidate drugačijeg profila za rad u Odjelu konzaltinga, Odjelu podrške korisnicima, Odjelu poslovne analize i u prodaji. Trenutno u Trilixu radi 25 zaposlenih. Radno vrijeme nam je fleksibilno, na poslu imamo osiguranu kavu i svježe voće, a najvažnije od svega – prijateljsku, opuštenu radnu atmosferu!

Studentima s različitih učilišta omogućujemo da kod nas obave stručnu praksu, koju plaćamo, a neke od studenata smo nakon uspješno obavljene prakse i zaposlili te sada rade kod nas. Osim studenata koji nam dolaze na stručnu praksu, kod nas konstantno radi i nekoliko studenata, koji nam pomažu oko obavljanja poslova u našem Odjelu podrške korisnicima.

  • ODJEL RAZVOJA
  • ODJEL KONZALTINGA
  • ODJEL PODRŠKE KORISNICIMA
  • ODJEL RAZVOJA POSLOVANJA
  • ODJEL PRODAJE
  • VODITELJ/ICA UREDA

U Odjelu konzaltinga zapošljavamo Mlađe i Starije konzultante.

Mlađi konzultanti su osobe željne stjecanja znanja i iskustava kroz sudjelovanje u projektima i kontinuirani razvoj svojih znanja i vještina. Mladim konzultantima stoga nudimo poticajno okruženje učenje te osiguravamo brojne prilike za interne i eksterne edukacije kao i pomoć u izboru područja u kojima se žele graditi. Jedan od dobrih primjera je naša mlada konzultantica koja je nakon završenog dodatnog školovanja „Programer internet aplikacija – PHP i MySQL“ na Učilištu Algebra pronašla svoj razvojni put u području Learning Management System-a Trilixa, Školovanje koje joj je omogućio Poslodavac, otvorilo joj je mogućnost da preuzme nadzor, izvedbu i koordinaciju aktivnosti vezanih uz Learning Management System Trilixa i Trilixovih klijenata, kreiranje dizajnerske komponente Trilixovih rješenja i komunikacije prema okolini. Kao nastavak tog smjera u njenoj je nadležnosti i kreiranje i skrb za Trilixovu prisutnost u on-line kanalima prodaje, kao i educiranje klijenata.

Stariji konzultanti se bave prvenstveno sigurnosti informacijskih sustava. Oni vide širu sliku okruženja naših klijenata, ali prepoznaju i detalje. Rado surađuju s različitim stručnjacima, iz različitih industrija. Sposobni su prepoznati potrebe klijenata, kao i održati edukaciju. Čitanje i proučavanje propisa im ne predstavlja problem, već užitak, a sve da bi bili sposobni obaviti nadzor i koordinaciju aktivnosti vezanih uz sigurnost informacijskih sustava, nadzor i kontrolu provedbe politika i procedura za različite klijente, iz različitih industrija. Oni snimaju poslovne procese, uočavaju rizike i predlažu mjere sigurnosti te mjere za poboljšanje sigurnosnih kontrola. Identificiraju različite poslovne potrebe klijenata. Svoje znanje i iskustvo prenose mladim konzultantima Trilixa.

Voditelj Odjela je zadužen za upravljanje ljudskim, financijskim i materijalnim resursima Odjela. Njegova odgovornost su planiranje i organiziranje rada Odjela, definiranje standarda, procedura i politika iz domene rada Odjela. Svakodnevno komunicira s klijentima i partnerima. Zadužen je za nadzor pravovremene isporuke i kvalitete, za koordiniranje aktivnosti sa drugim odjelima te za stručni razvoj i podršku konzultantima.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

ISO 9001:2015 HR11/0474 (kliknite za više)

ISO/IEC 27001:2013 HU11/5711 (kliknite za više)


Member of HUJAK www.hujak.hr (kliknite za više)