CISO background

Trenutno otvoreno radno mjesto:

Business development expert / Stručnjak za razvoj poslovanja (m/ž)
Java backend developer (m/ž)- Odjel razvoja poslovanja

Zainteresirani za posao u Trilixu?

Pošaljite otvorenu molbu

Prijavite se za obavljanje stručne prakse

Trilix kontinuirano širi poslovanje te povećava broj zaposlenih. Kao informatička tvrtka, najčešće tražimo informatičare s različitih učilišta (Fakultet organizacije i informatike, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Tehničko veleučilište), bilo s iskustvom ili bez. Zapošljavamo i kandidate drugačijeg profila za rad u Odjelu konzaltinga, Odjelu podrške korisnicima, Odjelu poslovne analize i u prodaji. Trenutno u Trilixu radi 25 zaposlenih. Radno vrijeme nam je fleksibilno, na poslu imamo osiguranu kavu i svježe voće, a najvažnije od svega – prijateljsku, opuštenu radnu atmosferu!

Studentima s različitih učilišta omogućujemo da kod nas obave stručnu praksu, koju plaćamo, a neke od studenata smo nakon uspješno obavljene prakse i zaposlili te sada rade kod nas. Osim studenata koji nam dolaze na stručnu praksu, kod nas konstantno radi i nekoliko studenata, koji nam pomažu oko obavljanja poslova u našem Odjelu podrške korisnicima.

 • ODJEL RAZVOJA
 • ODJEL KONZALTINGA
 • ODJEL PODRŠKE KORISNICIMA
 • ODJEL RAZVOJA POSLOVANJA
 • ODJEL PRODAJE
 • VODITELJ/ICA UREDA

U našem odjelu razvoja ima 3 projektna tima:

 1. Backend development team
 2. Frontend development team
 3. Mobile development team

Projektanti su zaduženi za razvoj aplikativnih rješenja i sustava te rade na projektima i u domeni održavanja. Iskusniji samostalno rade procjenu angažmana te implementaciju sustava, a projektantima s manje iskustva u tome pomažu voditelj te stariji kolege. U sklopu svojih dužnosti svi drže prezentacije i edukacije klijenata i internih korisnika.

Ključne tehnologije koje koriste su:

 • Java
 • Spring Framework
 • Spring Web Services
 • SQL Server.
 • Projektanti često odlaze na različite konferencije, radionice i edukacije, a potiče ih se i na učenje i korištenje novih tehnologija

 

Trenutno otvorena radna mjesta za Odjel razvoja:

Želite unaprijediti svoje znanje i vještine radeći na različitim projektima? Važno vam je konstantno učenje i usavršavanje? Uživate u radu s ljudima?

Postanite član Trilix tima kao:

 

Andriod developer (m/ž)


Trilix oformljava mobilni odjel i u potrazi je za Android mobilnim developerima.

Opis radnog mjesta:
Posao uključuje održavanje postojećih mobilnih aplikacija pisanih u Javi i Kotlinu, te izradu novih rješenja koja će se temeljiti primarno na Kotlinu i MVVM arhitekturi. ViewModel, LivaData, DataBinding, Room, AndroidX, Retrofit, Paging, WorkManager, Koin, Architectural components, Android KTX su samo neki od toolkita i libova koji bi se koristili kod izrade rješenja.
Ako smatraš da bi se trebalo koristiti nešto što nije navedeno, a može nam olakšati život, prijedlozi su uvijek dobrodošli. Tijekom izrade rješenja očekuje se i suradnja sa internim back-end odjelom koji je zadužen za razvoj REST API-a kojeg rješenje koristi. Za vođenje i upravljanje projektima koristimo Atlassianov set alata (Jira, Bitbucket, Tempo, Confluence…).
Mjesto rada: Miramarska cesta 24, Zagreb.
Uvjeti:
– visoko motivirane osobe koje su spremne biti nositelji tog odjela i pripremiti ga za buduće kolege
– osobe spremne na samostalni rad i rad u timu
– osobe spremne na suradnju sa ostalim odjelima (Business Development odjel, Support & Operations odjel)
Što nudimo
– ugovor na neodređeno
– stimulativna primanja u skladu s vašim doprinosom i tržišnim uvjetima
– odličan radni prostor i radno okruženje
– besplatno voće, topli i hladni napitci, sladoled i svašta nešto
– mogućnost odlaska na konferencije i edukacije koje odabereš
– redovite sistematske preglede
– članstvo u sportskom društvu za tebe, partnere i ljubimce
– teambuilding i zajedničke proslave
– radno vrijeme: pon – pet, klizno (u principu se dolazi na posao do 10 i odradi svoje), fleksibilno (u skladu s tvojim potrebama i obvezama)

Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo na email: posao@trilix.eu.

 

Java backend developer (m/ž)

Opis posla:
Posao uključuje rad na održavanju postojećih rješenja, proširenju postojećih rješenja te razvoj novih aplikacija i servisa u skladu sa razvojem poslovanja. Postojeći projekti uključuju sustave u retail i turističkim sektoru koji su uglavnom orijentirani poslovnom okruženju. To znači da će većina posla biti u razvoju REST web servisa i klijenata te zatvorenih web aplikacija. Za web aplikacije koje se rade dobiva se gotovi dizajn, tako da nije potrebno napredno znanje HTML, CSS i JavaScript-a već osnovno poznavanje radi dorade na dobivenim rješenjima koje implementiramo u web aplikacije. Trenutno radimo na tome da u budućnosti kreiramo vlastiti frontend odjel i odvojimo frontend i backend razvoj.
Većina postojećih projekata na kojima će se raditi daljnji razvoj i održavanje odrađena je unutar zadnje 3 godine, primjenom Jave 8 te Spring Frameworka 5. Pri razvoju novih projekata preferiramo koristiti novije verzije Jave i Springa, te smo otvoreni za prijedloge uključivanja novih korisnih tehnologija. Pri razvoju sustava koristimo MSSQL bazu podataka (verzija 2016 trenutno) te je potrebno osnovno poznavanje SQL okruženja. Tokom razvoja koristimo agilan pristup radu, okvir koji primjenjujemo pri razvoju većih dijelova projekata u timu je SCRUM, dok za manje nadogradnje koje se ne rade u time koristimo Kanban.
Za upravljanje razvojem koristimo set Atlassianovih alata (Bitbucket, Jira, Tempo…), razvojno okruženje za Javu je intelliJ, a za bazu podataka MSSQL alati + SQL Prompt.
Pozicije: mid, senior
Mjesto rada: Miramarska cesta 24
Uvjeti:
– min 2 godine radnog iskustva
– poželjno iskustvo u radu sa Javom, prednost je iskustvo sa Spring Frameworkom
– poznavanje osnova web tehnologija (HTML, CSS, Javascript)
– iskustvo u radu sa SQL bazama podataka, prednost je rad u MSSQL okruženju
– poznavanje osnova u radu sa git-om
– cijene se proaktivnost u radu te spremnost na timski rad i suradnju s ostalim odjelima

Potrebne godine iskustva: 2
Što nudimo
– ugovor na neodređeno
– stimulativna primanja u skladu s vašim doprinosom i tržišnim uvjetima
– rad u uredima po maksimalno 4 osobe
– radno mjesto opremljeno ergonomskim stolicama, dva monitora i dockom za laptop. U vrijeme nabavke novih laptopa slobodni ste odabrati željeni laptop
– interne meetupe
– mogućnost odlaska na konferencije i edukacije
– besplatno voće, topli i hladni napitci, sladoled i slične stvari
– redovite sistematske preglede
– članstvo u sportskom društvu za tebe, partnere i ljubimce
– teambuilding i zajedničke proslave
Radno vrijeme
– pon – pet, klizno radno vrijeme u vidu dolaska na radno mjesto između 08:00 i 10:00 te odlaska između 16:00 i 18:00. Radi osobnih potreba ponekad se može i dogovoriti rad u drugo vrijeme ili od doma, glavno da se odradi dogovoreni posao. U suštini nismo strogi oko toga 🙂

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

ISO 9001:2015 HR11/0474 (kliknite za više)

ISO/IEC 27001:2013 HU11/5711 (kliknite za više)


Member of HUJAK www.hujak.hr (kliknite za više)