fiskalizacija

Iako je fiskalizacija u Hrvatskoj na snazi već dugi niz godina i dalje se u našoj svakodnevnoj praksi susrećemo s brojnim pitanjima. Kako bismo Vam pomogli sa svim nedoumicama, dokumentacijom i procesima, pripremili smo opsežni vodič kroz fiskalizaciju i pitanja koja si trebate postaviti pri odluci odabira fiskalnog rješenja.

Fiskalizacija nije bauk

Obzirom da se svakog dana susrećemo s obveznicima fiskalizacije koji nisu upoznati s cijelim procesom fiskalizacije, kao ni detaljima zakonodavnog okvira, kreirali smo ovaj kratki vodič. Namijenjen je svim zainteresiranim kojima se trudimo pomoći i olakšati  sve korake potrebne za dobivanje obaveznih podataka. Podaci su to koji su nužni i ključni za fiskalizaciju računa, neovisno o fiskalnom rješenju.

Provesti ćemo vas kroz opće informacije kao što su tko je sve obveznik fiskalizacije i koje sve dokumente treba imati. Pronaći ćete i linkove na primjere istih. Saznat ćete i što su uopće fiskalne blagajne i koja je najbolja za vaš tip poslovanja.

Iz iskustva smo prikupili informacije što sve prati inspekcija za fiskalizaciju kao i podijelili dio sadržaja iz naše baze znanja i česta pitanja koja bilježi i na koje sjajno odgovara naša korisnička podrška.

Za fiskalizacijske veterane

Ako ste već i veterani u fiskalizaciji, bacite pogled na ovaj dokument. Čisto da bi potvrdili znanje i osigurali da imate pripremljeno sve što vam treba u slučaju kontrole.

Bez obzira da li tek počinjete ili već znate sve o fiskalizaciji, vjerujemo da će vam ovaj vodič biti izuzetno koristan, a za sva dodatna pitanja i pomoć, kao i uvijek stojimo Vam na raspolaganju putem telefona +385 1 884 8072 ili maila.

Naravno, možete pogledati i najlakši i nabrži put od samo 3 laka koraka do fiskalne blagajne i uštedite vrijeme i novac korištenjem našeg XPOS fiskalnog blagajničkog sustava.