Trilix je u suradnji sa tvrtkom Gulliver travel razvio platformu za integraciju svih prodajnih kanala Gulliver travel-ovih turističkih proizvoda – Sustav za distribuciju i prodaju izleta.
Gulliver travel je vodeća destinacijska menadžment kompanija (DMC) u regiji i dio vodeće putničke kompanije u svijetu – TUI Group. Posebnu pažnju pridaju stalnom praćenju trendova i kroz održivi razvoj kreiraju široku paletu novih, diferenciranih i inovativnih turističkih proizvoda/programa te u skladu s time veliku pažnju polažu i na optimizaciju procesa, suvremena informatička rješenja i tehnologiju
Prodaja turističkih izleta i sustava više ponuđača, kroz više različitih kanala prodaje uz brzu izmjenjivost cijena i kapaciteta predstavlja najveći izazov za aplikacijski razvoj sustava za integraciju, distribuciju i prodaju u realnom vremenu.
Naša sustav omogućava integraciju sa neograničenim brojem sustava za kreiranje ponude izleta (backoffice), svih raspoloživih kanala prodaje (prodajni predstavnici, agencije, hoteli, web, mobilne platforme, samouslužni uređaji itd.) i pozadinskih poslovnih i financijskih sustava.
Prodajni predstavnici mogu prodavati turističke aranžmane preko tableta ili laptopa bilo kad i bilo gdje bez potrebe za dodatnim provjerama dostupnosti aranžmana ili dodatnim uređajima i aplikacijama. Sustav za distribuciju i prodaju izleta podržava i prodajne aktivnosti kroz mobitele korisnika ili korištenjem samouslužnih uređaja. Fleksibilnost dizajna našeg rješenja omogućava i web trgovinama zainteresiranima za prodaju turističkih aranžmana jednostavno priključenje u ekosustav ponuđača.