„Dani hrvatskog osiguranja“ su tradicionalna konferencija osigurateljne struke u Republici Hrvatskoj, koja se redovito održava od 2003. godine.

Brojem sudionika, kvalitetom programa i medijskim odjekom konferencija „Dani hrvatskog osiguranja“ predstavlja središnje mjesto okupljanja i najveći godišnji događaj osigurateljne struke u Republici Hrvatskoj.

Primarni smisao konferencije je osigurateljnoj javnosti podastrijeti teme i probleme koji trenutno muče hrvatsko osiguranje, u namjeri da se oslika sadašnje stanje i usporedi sa standardima kojima se teži.

SponzoriSidebar

Trilix d.o.o. je sudjelovao na Danima hrvatskog osiguranja 2015. u ulozi sponzora te smo time podržali ovo vrijedno okupljanje stručnjaka osiguravateljskog sektora. Uz izuzetno zanimljiva predavanja i panele upoznali smo trendove u ovom dinamičnom poslovnom okruženju.

Osiguravateljima smo predstavili ponudu Trilixovih usluga na području usklađivanja sa zakonskim i regulatornim zahtjevima, revizije informacijskih sustava i kao i mogućnosti eksternalizacije Trilixovih stručnjaka u području upravljanja rizicima i informacijske sigurnosti  te implementacije najboljih svjetskih standarda u poslovanju. Uz to, naša nova usluga mPlati koja omogućuje prodajnim zastupnicima brzu i jednostavnu naplatu premije osiguranja putem SMSa pobudila je veliki interes. Očekujemo veliki uspjeh mPlati jer omogućuje pojednostavljenje tehnologije prodaje osiguranja i potencijalno povećava uspješnost zastupnika.

Ovim putem želimo zahvaliti Hrvatskom uredu za osiguranje na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu.

Detalje sa događaja možete pročitati na: http://www.dani-osiguranja.huo.hr/