Uz pomoć Trilixa, Fina gotovinski servisi je postala prva tvrtka u Hrvatskoj koja je implementirala i potvrdila sukladnost sustava upravljanja rizicima s međunarodnom normom ISO 31000:2009.

„Upravljajući rizicima na sustavan način Fina GS povećava vjerojatnost ostvarenja svojih ciljeva, poboljšava odnose s unutarnjim i vanjskim zainteresiranim stranama i povjerenje u performanse svojih procesa, odluka i usluga. To uključuje zaposlenike, kupce, korisnike, vlasnike, vjerovnike, dobavljače, državne institucije i širu zajednicu“, objašnjava Renata Biondić, voditeljica projekta risk manager Fine GS.

Prema riječima Vedrana Sabola, predsjednika Uprave Fine GS, potvrdom sukladnosti sustava upravljanja rizicima s normom ISO 31000:2009, Fina GS je osigurala dodatnu vrijednost svojim uslugama. Na ovaj način sadašnjim i budućim klijentima te svim poslovnim partnerima pruža dodatna jamstva da su rizici upravljani, a sigurnost i zahtjevi klijenata na prvom mjestu.

Jeste li spremni upravljati rizicima? Saznajte kroz „Centar kompetencija upravljanja rizicima“

Kompletno znanje i iskustvo stečeno kroz proces implementacije ISO 31000:2009 norme stoji vam na raspolaganju. Centar Kompetencija upravljanja rizicima zajednički je projekt tvrtki Fina GS, Trilix i SGS Adriatica za pružanje edukacije organizacijama, državnim i javnim institucijama. Osim prenošenja znanja i iskustva radit će se na podizanju svijesti o potrebi upravljanja rizicima, procjeni stanja sustava i implementaciji sustava upravljanja rizicima u poslovanje organizacija.